100% Handgeschilderde Olieverfschilderijen - Reproducties en Schilderijen Van Foto

Track & Trace

Wij doen ons uiterste best om je bestelde schilderij zo snel mogelijk te schilderen en te leveren zodat jij er ook zo snel mogelijk van kan genieten! Echter, zoals je wellicht al hebt gelezen op onze pagina’s ‘reproductieproces‘ en ‘levertijd‘ vinden wij het nog belangrijker om de allerbeste kwaliteit te kunnen leveren. En dit kost nu eenmaal iets meer tijd, en we willen niets overhaasten. Wij leveren namelijk alleen maar 100% handgemaakte schilderijen!

 

Zodra je schilderij klaar is, sturen we je automatisch een foto van het schilderij via het opgegeven e-mail adres (waarmee je hebt besteld). Zodra het schilderij naar je huis wordt verzonden, sturen we je natuurlijk ook een bericht (met Track&Trace code). Wil je voor nu tracks in welk stadium het schilderij zich bevindt? Gebruik dan onderstaand of stuur een email naar info@instapainting.nl.

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Schilderij niet kunnen vinden?

Geen probleem! Wij kunnen namelijk alles na-schilderen!

 

SCHILDERIJ OP AANVRAAG >>

Volg ons op INSTAGRAM