100% Handgeschilderde Olieverfschilderijen - Reproducties en Schilderijen Van Foto

Reviews

Ben je nog niet helemaal overtuigd van onze kwaliteit?

 

Lees hier enkele reviews:

Review van Janine Cuijpers

 

 

“Bij InstaPainting heb ik een foto laten na-schilderen van een foto van mezelf en mijn schatje. Het uiteindelijk werk is echt prachtig geworden en ben er dan ook heel erg blij mee. Ik zou InstaPainting zeker willen aanraden. Snelle antwoorden op mijn mails, prettig in de omgang, meedenkend en uitstekende kwaliteit! Super. ”

 

Janine Cuijpers

Nieuwegein

5 Oktober 2018

Review van Mirjam Albers

 

 

“Ik heb een schilderij van Renoir besteld, de Two Sisters. Ik ben echt zeer verheugd met het schilderij en de kwaliteit. Jarenlang heb ik een print gehad van dit werk maar toen deze een beetje beschadigd is geraakt wilde ik graag een nieuwe bestellen. Totdat ik op de site van InstaPainting terecht kwam en zag dat je ook tegen een prima bedrag een reproductie schilderij kan laten maken. Hier hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Dit moest ik hebben, dacht ik! En nu ik deze thuis aan de muur heb hangen kan ik niet geloven dat ik het al die jaren met een print heb gedaan. Dit is toch wel het echte werk. Echte verf, echte canvas en een hele mooie lijst erom heen. Het komt nu echt 100x beter uit! Prachtig. InstaPainting bedankt voor alles!”

 

Mirjam Albers

Oss

2 Oktober 2018

Review van Mario

 

 

“Prachtige Reproductie. Het schilderij is precies zoals ik had verwacht”

 

Mario

Rotterdam

26 September 2018

Review van Christine van de Tiggelaer

 

 

“Een paar weken geleden heb ik een reproductie van Klimt besteld, The Kiss. Toen ik het schilderij ontving was ik echt ondersteboven. Wat een mooi schilderij. En wat een mooie reproductie. In 1 woord geweldig.”

 

Christine vd Tiggelaer

Maastricht

26 September 2018

Review van John Andriessen

 

 

Ik ben zeer tevreden met InstaPainting. Het was het eerste werk wat ik daar heb besteld, dus in 1e instantie was ik wat nerveus of alles wel goed zou gaan. Maar gelukkig hielden ze mij goed op de hoogte van de voortgang. Ik had vele vragen maar die werden keurig en snel beantwoordt. Daarbij kwam kijken dat het schilderij, dat echt prachtig geworden is, nog eerder dan ik had verwacht werd geleverd. Al bij al een aanrader. Top !

 

John Andriessen

Echt, Limburg

19 September 2018

Review van Julia Schippers

 

 

Het schilderij dat ik heb besteld, de sterrennacht van Van Gogh is echt schitterend geworden! InstaPainting hield mij het complete proces goed op de hoogte en toen het klaar was kreeg ik de foto te zien. Het zag er geweldig uit, maar pas toen ik het echt in mijn handen had thuis zag ik de ware schoonheid. Een geweldig meesterwerk inderdaad. InstaPainting, bedankt!

 

Julia Schippers

‘s-Hertogenbosch

19 September 2018

Review van Tom van Vught

 

 

Super kwaliteit en uitstekende klantenservice. Ik wilde een paar details laten aanpassen in mijn schilderij, dat was helemaal geen probleem. De volgende keer zal ik zeker weer in zee gaan met InstaPainting.

Bedankt!

 

Tom

Maassluis

14 September 2018

Schilderij niet kunnen vinden?

Geen probleem! Wij kunnen namelijk alles na-schilderen!

 

SCHILDERIJ OP AANVRAAG >>

Volg ons op INSTAGRAM