100% Handgeschilderde Olieverfschilderijen - Reproducties en Schilderijen Van Foto

Levertijd

 

Wat is de totale levertijd?

 

De totale levertijd van je bestelling is de levertijd vanaf het moment dat je het schilderij in onze webshop hebt besteld tot het moment dat je je schilderij thuis ontvangt. Afhankelijk van de complexiteit van de schilderij, de beschikbaarheid van de juiste kunstenaar, vertragingen in transport en of het schilderij nog opgespannen of ingelijst zal worden, bedraagt de totale levertijd zo’n 5 a 6 weken. De totale levertijd bestaat uit de volgende componenten:

 

Fase 1: Voorbereiding

 

VerfZodra je een bestelling hebt geplaatst in onze webshop gaan we beginnen met de voorbereidende werkzaamheden om jou uiteindelijk te kunnen voorzien van een prachtig meesterwerk. We gaan eerst op zoek naar de juiste kunstenaar die gespecialiseerd is in het specifieke genre of thema van jouw schilderij. Sommige kunstenaars zijn namelijk meer gespecialiseerd in landschappen, anderen bijvoorbeeld meer in abstracte schilderijen of portretten. Ook kan het zijn dat wij, of de kunstenaar zelf, wellicht nog een vraag heeft naar aanleiding van een speciale wens van jou! Meestal neemt deze fase hooguit enkele dagen in beslag.

 

 

Fase 2: Schilderen..

 

Reproductie ProcesZodra alles duidelijk is voor de kunstenaar kan hij/zij beginnen met het schilderen van jouw favoriete meesterwerk. Lees op onze pagina reproductieproces meer over de verschillende fases in het schilderen zelf. Deze fase neemt, afhankelijk natuurlijk van de complexiteit van het schilderij en de afmetingen zo’n 3 weken in beslag. Zodra de kunstenaar helemaal klaar is, zullen we je een foto toesturen van het werk. Je kunt nu zelf alvast zien hoe je werk er uit komt te zien! Mocht je wellicht nog iets laten aanpassen? Dat kan! Geef het door en we kunnen nog enkele aanpassingen aan het schilderij doen zodat jij 100% tevreden bent! Na jouw goedkeuring kunnen we naar de volgende fase…

 

Fase 3: Transport en Verzending

 

Doordat wij alleen met de beste materialen werken (olieverf, canvas) moet het schilderij nog zo’n 5 dagen drogen alvorens we deze kunnen verzenden. Wij werken met diverse kunstenaars over de gehele wereld, en zodoende zal het schilderij eerst naar Nederland verzonden moeten worden. Het schilderij rollen we op in een stevige tube waarna deze met luchtvracht zal worden verstuurd Nederland. Meestal duurt dit een week. Hier doen we een laatste kwaliteitscontrole en als alles 100% juist is, verzenden we deze met PostNL naar je opgegeven leveringsadres.

 

 

Fase 4: Opspannen of Inlijsten (Optioneel)

 

Mocht je ervoor gekozen hebben om je schilderij ook te laten opspannen of inlijsten? Dan zullen wij het schilderij eerst naar onze partner/lijstenmakerij sturen zodat deze aan de slag kan gaan om een prachtige lijst erom te maken. Hou er aub rekening mee dat dit in totaal nog een week in beslag kan nemen. Als je schilderij klaar is, zal deze stevig worden ingepakt en naar je toe worden gebracht of verzonden.

 

 

 

 

 

Klaar! 

 

Doordat wij alleen de hoogste kwaliteit nastreven, kan het soms even duren.

Maar…‘Echte kunst is zeker het wachten waard!!’

 

 

 

 

 

Schilderij niet kunnen vinden?

Geen probleem! Wij kunnen namelijk alles na-schilderen!

 

SCHILDERIJ OP AANVRAAG >>

Volg ons op INSTAGRAM