100% Handgeschilderde Olieverfschilderijen - Reproducties en Schilderijen Van Foto

Betalen

Hoe kan ik betalen?

 

Met geld! Of cadeaubonnen! Welke methode je ook kiest, wij garanderen dat als je bij InstaPainting een reproductie schilderij besteld, dat je ook veilig betaald. Ook bieden wij de optie om een aanbetaling van slechts 50% van het totaalbedrag te doen. De restbetaling betaal je dan pas wanneer het schilderij klaar is en je je goedkeuring hebt gegeven!

 

InstaPainting biedt de volgende betaalmethoden aan:

iDEAL

 

Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De kosten voor het gebruik van iDeal zijn gratis!

Mister Cash

 

Met Mister Cash kunnen o.a. Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten in onze webshop.

PayPal

 

Heb je een PayPal account gekoppeld aan je eigen bank? Dan kun je zeer gemakkelijk en veilig betalen met deze methode. Je wordt tijdens het afhandelen van de betaling doorgestuurd naar PayPal waar je met je eigen gegevens kunt inloggen en direct de betaling kunt afronden. Er komen geen extra kosten bij!

Overschrijven op Bankrekening

 

Wil je het aankoopbedrag liever overschrijven op onze bankrekening? Dat kan! Stuur dan wel even een bevestigingsmail naar info@instapainting.nl met het gewenste schilderij, het verzendadres en je contactgegevens. Hierbij hoef je dus niet de betaalstappen te doorlopen in onze webshop. Het bedrag kan worden overgemaakt op: NL60INGB0008004738 tnv Heijnemans.COM

Veilig Betalen!

 

Als je bij ons uw gegevens achter laat om een bestelling te doen, zijn deze beveiligd tegen “meeluisteren” door anderen. Je kunt dit zien, afhankelijk van welke browser er gebruikt wordt, door een groene balk of een groen slotje in de adresbalk. De gegevens word versleuteld over het internet verzonden, zodat niemand dit kan zien. Veilig betalen dus!

Waar kan ik mijn factuur vinden?

 

Nadat je een bestelling bij InstaPainting hebt geplaatst en de betaling is afgerond, ontvang je een bevestigingsmail van je bestelling. Dit is tevens ook de factuur, zodat je deze digitaal hebt. Daarnaast voegen we de factuur ook toe aan het te verzenden schilderij. Mocht je je factuur kwijt zijn of nogmaals willen ontvangen, neem dan even contact op via info@instapainting.nl en we zenden een PDF factuur naar je toe.

Schilderij niet kunnen vinden?

Geen probleem! Wij kunnen namelijk alles na-schilderen!

 

SCHILDERIJ OP AANVRAAG >>

Volg ons op INSTAGRAM